Huiselijk, kleinschalig kinderdagverblijf in Stadshagen

Wij zijn een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf in de wijk Stadshagen te Zwolle. Deze moderne vestiging van kinderopvang MoreThanKidz is gevestigd bij  "Het Zonnehuis" aan de Nijenhuislaan 55 en staat bekend als MoreThanKidz Poppejans, locatie Stadshagen. Op deze locatie zijn twee verticale groepen ondergebracht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Door het gebruik van veel glas is een openheid gecreëerd. Er zijn verschillende ruimtes om te spelen, te knutselen, maar ook om even rustig een boekje te lezen. Vanuit de groepen kunnen we naar onze buitenspeelplaats waar heerlijk door de kinderen gespeeld kan worden.

Kinderen moeten zich veilig voelen bij ons kinderdagverblijf. Dit gebeurt door een hygiënische, veilige en aantrekkelijke omgeving. Maar ook door vertrouwde gezichten. Al jaren werken wij met een vast team van medewerksters. Voor uw kind moet het vooral leuk zijn. Wij bieden ze een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze spelenderwijs samen met andere kinderen hun eigen mogelijkheden leren ontdekken.

Op deze locatie vinden er incidenteel activiteiten plaats met de bewoners van het Zonnehuis. Deze jong/oud activiteit wordt als zeer positief ervaren.

Kinderopvang MoreThanKidz Poppejans biedt:

  • Kwalitatief hoogwaardige kinderopvang
  • Kleinschalige kinderopvang
  • Een gezellige en huiselijke sfeer
  • Een vast team van medewerksters
  • Flexibele opvangmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot ruilen van dagen
  • Ruime openingstijden
  • Zonnige buitenspeelplaatsen

Niet voor niets zeggen wij dan ook;

Kinderopvang MoreThanKidz Poppejans: van huis en toch thuis!

Als u een rondleiding wilt op deze locatie van kinderopvang MoreThanKidz, bel dan gerust naar 038-4202288 of mail naar poppejans@morethankidz.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Kinderopvang Petteflet Zwolle buitenspeelplaatsKinderopvang Petteflet  buitenspeelplaatsKinderopvang Petteflet Zwolle groepsruimteSpelen bij kinderdagverblijf Petteflet ZwolleOp schoot bij kinderopvang Petteflet ZwolleKinderdagverblijf Petteflet lezen en spelletjes