Huiselijk, kleinschalig kinderdagverblijf in de Aalanden

Wij zijn een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf gevestigd in de wijk Aalanden te Zwolle. Deze locatie van kinderopvang MoreThanKidz is gevestigd bij het zorgcentrum de Rivierenhof aan de Zijpe 4 en staat bekend als MoreThanKidz Poppejans, locatie Aalanden. In één van de vleugels op de begane grond zijn drie groepen gevestigd. Mooie frisse kleuren en veel ramen maken het tot een gezellig kinderdagverblijf. Er is openheid gecreëerd. De kinderen kunnen door de ramen van de ene naar de andere groep kijken en veilig beleven wat zich buiten afspeelt.

De slaapkamers bevinden zich aan de andere kant van de gang die de groepen met elkaar verbindt. Een grote buitenspeelplaats grenst aan de drie groepen, waar er heerlijk gespeeld kan worden. 

Kinderen moeten zich veilig voelen bij ons kinderdagverblijf. Dit gebeurt door een hygiënische, veilige en aantrekkelijke omgeving. Maar ook door vertrouwde gezichten. Al jaren werken wij met een vast team van medewerksters. Voor uw kind moet het vooral leuk zijn. Wij bieden ze een plek waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze spelenderwijs samen met andere kinderen hun eigen mogelijkheden leren ontdekken.

Kinderopvang MoreThanKidz Poppejans biedt:

  • Kwalitatief hoogwaardige kinderopvang
  • Kleinschalige kinderopvang
  • Een gezellige en huiselijke sfeer
  • Een vast team van medewerksters
  • Flexibele opvangmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot ruilen van dagen
  • Ruime openingstijden
  • Zonnige buitenspeelplaatsen

Niet voor niets zeggen wij dan ook;

Kinderopvang MoreThanKidz Poppejans: van huis en toch thuis!

Als u een rondleiding wilt op deze locatie van kinderopvang MoreThanKidz, bel dan gerust naar 038-4538306 of mail naar poppejans@morethankidz.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Kinderopvang Aalanden Zwolle 1Kinderopvang Aalanden Zwolle 2Kinderopvang Aalanden Zwolle 3Kinderopvang Aalanden Zwolle 4Kinderopvang Aalanden Zwolle 5Kinderopvang Aalanden Zwolle 6Kinderopvang Aalanden Zwolle 7Kinderopvang Aalanden Zwolle 8Kinderopvang Aalanden Zwolle 9