Kinderopvang nabij het centrum van Groningen

Deze locatie van kinderopvang MoreThanKidz in Groningen is gevestigd in een uniek herenhuis, op loopafstand van het Noorderplantsoen en het stadscentrum. Er zijn twee groepen verdeeld over twee verdiepingen; een baby-groep (0-2) en een peutergroep (2-4). Broertjes en zusjes gaan regelmatig bij elkaar op bezoek. Aan de achterzijde grenst een ruime tuin op het zuiden.

Regelmatig gaan we met de kinderen naar het Noorderplantsoen om de eendjes te voeren of te picknicken. Ook gaan we met kleine groepjes kinderen naar de bibliotheek of naar de markt om vers fruit in te kopen.

Er is kinderopvang in de vorm van vaste, flexibele en extra kinderopvang. De locatie heeft ruime openingstijden.

Als u een rondleiding wilt op deze locatie van kinderopvang MoreThanKidz, bel dan gerust naar 050-5734634 of mail naar info@morethankidz.nl voor een vrijblijvende afspraak met onze vestigingsmanager.

Kinderopvang MoreThanKidz Pebbels GroningenKinderopvang MoreThanKidz Pebbels PeutergroepTosti eten kinderdagverblijf Pebbels GroningenHeerlijk spelen bij kinderopvang Pebbels GroningenBabygroep kinderopvang Pebbels GroningenBabygroep Kinderopvang MoreThanKidz GroningenVerticale groep kinderopvang Pebbels GroningenSpeelruimte kinderdagverblijf Pebbels Groningen3 kleine kleutertjes....Slaapkamer kinderopvang Pebbels GroningenKinderopvang Pebbels Groningen buitenruimteKinderdagverblijf Pebbels Groningen buiten