Inschrijven

U kunt, geheel vrijblijvend, een afspraak maken voor een rondleiding in één van onze vestigingen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de locatie of u kunt onderstaand inschrijfformulier invullen. Na ontvangst zullen wij contact met u opnemen. Ook ongeboren kinderen kunnen alvast worden ingeschreven. 

Plaatsing
Zodra uit onze planning blijkt dat wij plek hebben voor uw kind, per de gewenste opvangdatum laten wij u dit weten. Daarna sturen wij u ter ondertekening een plaatsingsovereenkomst. Vanaf het moment dat wij de overeenkomst getekend retour hebben ontvangen, reserveren wij de plaats voor uw kind. U bent dan verzekerd van opvang. Voorafgaand aan de plaatsing nodigen wij u en uw kind uit voor een intake en het wennen. We maken dan nader kennis met elkaar en wisselen informatie uit, zoals het omgaan met ziekte, vaccinaties, de voeding, gewoontes thuis en opvoedkundige zaken. U bent van harte welkom op één van onze kinderdagverblijven!

Contactmomenten
Is uw kind éénmaal geplaatst, dan zijn de momenten waarop u uw kind haalt en brengt voor u en voor ons belangrijke contactmomenten. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij de groepsleiding of u maakt een afspraak met de vestigingsmanager. Ook organiseren wij op gezette tijden ouderavonden. Zolang uw kind ons kinderdagverblijf bezoekt, willen wij weten of u tevreden bent over de opvang en hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Enkele maanden na plaatsing organiseren we een kort evaluatiegesprek met u en de leidinggevende. Heeft u op- en/of aanmerkingen dan kunt u altijd terecht bij de medewerkers, de vestigingsmanager of de oudercommissie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  •